Ett nytt år!

Nu är vi inne på ett nytt år, 2021, och jag inser att det var ett bra tag sedan jag skrev sist. Jag vill tacka för alla fina mejl som jag har fått den senaste tiden från er läsare! Det har nästan varit överväldigande att inse att min historia har varit till hjälp för så många. Fortsätt gärna att skriva och ställa frågor 😊

Det har gått flera år sedan jag tillfrisknade från min IBS och jag behöver inte längre använda mig av några kosttillskott för att ha en välfungerande mage! Det är en fantastisk känsla som jag knappt vågade tro att jag skulle få uppleva.

Jag använde mig av Digest regelbundet under en längre period (cirka 1 år) för att sedan bara ta det när jag kände av tillfälliga IBS-symptom (exempelvis ballongmage). Först gick det dagar mellan dessa tillfällen, sedan veckor och till sist månader. Nu har det gått ett år sedan jag tog Digest senast men min svåra IBS försvann egentligen redan under den första tiden som jag använde kosttillskottet (år 2018). Jag är så tacksam för mitt tillfrisknande från IBS men också för att min berättelse har kunnat vara till hjälp för andra.

Jag önskar er ett fint 2021!

Hälsningar Linda