Om mig

Jag heter Linda och är en 27-årig student från Göteborg. I nära fyra års tid kämpade jag med mina svåra magproblem som diagnostiserades som IBS.

År 2014 bröt symptomen ut. För varje år förvärrades sedan mina IBS-symtom. År 2017 nådde problemen sin kulmen. Jag hade ont i magen närmast konstant och fick svårt att äta. Vid det laget började jag förstå att sjukvården inte kunde hjälpa mig med mina problem. Jag började därför att söka efter information om IBS på egen hand. Det visade sig vara den räddning som jag behövde. Under år 2018 tillfrisknade jag från min IBS och samma höst var jag fri från mina svåra besvär. Sedan dess har jag inte längre några magproblem och anser mig vara botad från IBS, just det som läkarna sa att jag aldrig skulle bli.

Om mig. En bild på mig.

Jag har valt att starta den här bloggen för att dela med mig av de erfarenheter och kunskaper som jag har fått. Jag vill visa att det finns hopp om att tillfriskna från IBS. Kanske kan mina erfarenheter vara till hjälp för dig som läser den här bloggen. Det är inte säkert att kosttillskottet som botade mig hjälper andra på precis samma sätt. Det är möjligt att boten är mer individuell än så. Om mina erfarenheter kan hjälpa dig som har samma svåra magproblem som jag hade, så har den här bloggen fyllt sin funktion. Jag hoppas att läsningen kan skänka framtidstro och vara ett stöd till alla er som är drabbade av IBS! Jag vet att jag själv var i behov av att ta del av andras berättelser när jag hade det som allra svårast.